Автомобили

Застраховка автокаско за МПС

Застраховка автокаско за МПС е доброволна незадължителна застраховка. Ние от Авто услуги Варна, силно препоръчваме нейното сключване. При автомобили от 0 до 5 години е изключително препоръчително. И при най-малката щета по автомобила, за нейното отстраняване в оторизиран гаранционен сервиз ще ви се стори изключително скъпо, ако си плащате сами разбира се. Качеството винаги излиза по-скъпо, обслужването е в оторизирания сервиз на марката. Няма да е евтино както в кварталния сервиз на бай Пешо, където няма гаранция и качество.

Застраховка автокаско за МПС покрива щетите по вашия автомобил. Осигурява покритие срещу пожар, природни бедствия, кражба на автомобил или части от него. Както и щети от сблъсък с друг автомобил, предмети на пътя и други. Ние от Авто услуги Варна можем да ви съдействаме в избор на застрахователна компания, както и за завеждането на щетите.

Застраховка автокаско за МПС се сключва за срок от една година, като може да се плати еднократно, на две, на четири или при специални условия и на 12 вноски. Необходимо е автомобилът да бъде предоставен за оглед и снимки пред застрахователя. Ние от Автоварна също можем да ви съдействаме във всяко едно отнощение.

Застраховка автокаско за МПС може да бъде с клауза „минимално“, „частично“, „разширено“ , „пълно“ каско и други подобни. Трябва да уточните и териториалния обхват на застраховката. Има застрахователни компании, които не предлагат покритие за азиатската част на Турция, за Укарайна или Русия. Трябва да проверите с точност и при необходимост да се впише допълнително към полицата.

При сключване на полица автокаско, компаниите предлагат най-различни отстъпки за да се преборят за своите клиенти. При сключване на полица Гражданска отговорност и автокаско в една и съща компания ще ползвате 5% отстъпка. При еднократно плащане на полицата също можете да ползвате 5% отстъпка. За ново застраховано МПС или при подновяване на полица каско, също ползвате отстъпка.

Застраховка автокаско за МПС ви дава едно спокойствие за вас, да не се притеснявате за вашата кола. Ние от Авто услуги Варна ви съветваме, да прочетете полицата внимателно. Да разгледате общите условия и да подчертаете по-важните от тях. Попитайте как да заведете сами евентуална  щета по автомобила. Къде е офиса за завеждането на щети. При евентуална щета, как ще се осъществи плащането, имате ли право на сервиз където да се отремонтира автомобила. Кой доверен сервиз ви препоръчват. Вие имате ли познат, който вече да е позвал препоръчания сервиз? Можете да се доверите на екипа на Автоварна и за тази услуга, няма да ви подведем.

Авто услуги Варна

+359896878123

www.avtovarna.com

5 thoughts on “Застраховка автокаско за МПС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *