Автомобили

Застраховка Гражданска отговорност на автомобилите

Застраховка Гражданска отговорност на автомобилите, се сключва за всеки един автомобил движещ се по републиканската пътна мрежа. Застраховката е задължителна и подлежите на санкции, ако нямате сключена такава застраховка или ви е изтекла. Ние от Авто услуги Варна можем да Ви съдействаме при сключването на застраховки на автомобили. Застраховката може да се заплати едократно, на две или четири вноски. Много рядко, но има и застраховки на 12 вноски – при фирмите с тестови автомобили, при специални условия.

Застраховка Гражданска отговорност на автомобилите, застрахова се отговорността на собствениците на автомобила – физически лица и фирми. За причинени от водача на автомобила имуществени или неимуществени вреди на трети лица или предмети.

Основните покрития на застраховката Гражданска отговорност, лимитите  на отговорност са приети в наредба № 49 по кодекса на застраховането. Тези лимити се актуализират с течение на времето и с нарастването на премиите по ГО. Само за информация, в момента лимитите са 2 100 000 лева за имуществени щети. И 10 000 000 лева за неимуществени щети при злополука и смърт.

Застраховка Гражданска отговорност на автомобилите може да направите на различна цена за един и същи автомобил. В зависимост от Застрахователната компания сумата варира между 5 и 20 лева на полица. Предлагат се различни допълнителни кукички, за да ви спечелят като свой клиент. Предлагат като бонус Годишен технически преглед, безплатна пътна помощ и други подобни.

За да сключите застраховка Гражданска отговорност на автомобила си ви е необходим големия регистрационен талон на автомобила – в случай , че е регистриран в България. Както и лична карта на собственика на МПС. Ние от Авто услуги Варна предлагаме съдействие за всички извършвани услуги в КАТ Варна. При условие, че няма регистрация в КАТ, необхоим ви е договор или фактура, където има пълна информация за колата. След като регистрирате автомобила в КАТ Варна или друго населено място, вие  трябва да се върнете при застрахователя. Там те ще ви впишат регистрационния номер в полицата. Като за това ще ви е необходим големия талон за регистрираното МПС и лична карта.

Авто услуги Варна

+359896878123

www.avtovarna.com

4 thoughts on “Застраховка Гражданска отговорност на автомобилите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *