УСЛУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:

УСЛУГИ:

УСЛУГИ В КАТ ВАРНА

Наш експерт може да Ви съдейства при Регистрация, Пререгистрация, Дерегистрация или други услуги за вашия автомобил в КАТ Варна.

ЗАСТРАХОВКИ МПС

Експерт може да Ви консултира и съдейства при сключването на застрахователни полици в правилната Застрахователна компания за вашият автомобил.

УСЛУГА "ОТ ВРАТА ДО ВРАТА"

Наш специалист може да придвижи автомобила Ви, безопасно и спазвайки правилата за движение по пътищата, вместо вас.

ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

Това е услуга е насочена към хора, които не разполагат със свободно време за да се погрижат компетентно за своя автомобил. Можем да поемем ангажимента, да поддържаме автомобила ви през цялата година.

ПРОДАЖБА НА МПС

Разполагаме с експерт с опит в продажбите повече от 20 години. Можем да помогнем в продажбата и на твоя автомобил.

ПОКУПКА НА МПС

Желаете да си закупите нов или употребяван автомобил, но не знаете от къде да започнете или не желаете да обикаляте Автосалоните или да гледате стотиците обяви, наш специалист ще го направи за вас.

Смяна на консумативи

Това което всеки един експерт в областта на автомобилите би Ви посъветвал, е да сменяте маслото на вашия автомобил всяка година или на 10-15000 км. пробег. Както и съпътстващите го консумативи.

Преглед в сервиз на МПС

Услугата Ви я препоръчваме в случай, че сте забелязали някаква нередност в автомобила - било то спирачки, ходова част, двигател или скоростна кутия.

Автомивка, Пране или Пастиране

Наш специалист, след оглед на автомобила Ви може да съдейства в услугите по Пране, Пастиране или Автомивка за вашия автомобил.

Смяна на гуми

Смяната на гумите на автомобила е задължително условие при смяна на сезоните лято и зима. Можем да Ви консултираме и съдействаме в правилния избор и за нови гуми.

Климатик - профилактика

Всяка година при сервизирането на автомобила трябва да се замерва и климатика, за да се установи какво е количеството фреон и дали има някакъв проблем в системата.

Акумулатор - профилактика

Акумулатора е съществена част от автомобила, но за съжаление, за него се сещаме преди зимния сезон. Необходимо е да се зарежда два пъти в годината преди смяната на сезоните, както и да се прегледат стартера, свещите и алтернатора на автомобила.

ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ

Предлагаме Заместващ автомобил за клиенти, които имат нужда от автомобил докато техният се обслужва.

АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ

Предлагаме съдействие при наемане на автомобил под наем, джип под наем, бус под наем или лимузина под наем за краткосрочни или дългосрочни наеми.

ТРАНСФЕРИ

Предлагаме Ви трансферни услуги, като слугата ще извърши наш експерт с над 20 години стаж като шофьор. Можем да направим трансфер с лек автомобил - различни класове, джип, лимузина или с микробус.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Предлагаме Ви компютърна диагностика в случай, че желаете да проверите автомобила си. Услугата може да бъде извършена и на посочен от вас адрес.

ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

Наш специалист може да Ви съдейства или премине ГТП вместо вас. В случай, че автомобилът Ви има нужда от допълнителен оглед или ремонт, можем да ви съдействаме и насочим към сервиз.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА МПС

С тази услуга ние искаме да предпазим, както нашите експерти, които ще се движат във враждебна среда на Covid 19, така и Вас нашите клиенти.