За нас:

Avtovarna сме сравнително малък и сплотен екип от експерти. В своята дейност стъпваме на над 25-годишните опит и традиции, които екипът ни от професионалисти е придобил в автомобилния бранш. Фирмата има амбициите да се развива в сферата на автомобилните услуги във Варна. Да се специализира в изграждането на цялостни решения – за вас, за обикновения човек. Авто услуги Варна се утвърждава като надежден бизнес партньор, благодарение на успешни проекти и доволни клиенти. Сред клиентите на компанията са както физически лица, така и малки компании нуждаещи се от услугите ни в гр. Варна и областта.

За нас и нашата мисия:

Мисията на екипа от Авто услуги Варна е предоставянето на най-високо ниво на професионално обслужване за своите клиенти. Да консултира и решава проблемите на клиентите си при умерени цени, осигуряващи рентабилността и просперитета на фирмата. Отделяме особено внимание на обратната връзка с нашите клиенти, за нас е важна клиентската удовлетвореност и нейното подобрение.  Фирмата е поставила за своя мисия да разбира нуждите на клиентите си и да им предоставя решения. Решения, които в най-голяма степен покриват техните нужди. Така ние от Avtovarna се превръщаме в дългосрочен партньор на доволни клиенти.

За нас и нашите ценности:

Нашият екип от Авто услуги Варна сме готови да приемем най-различни предизвикателства. С това печелим доверието на своите клиенти и партньори. Професионализмът е в основата на нашата фирмена култура. Нашите резултати се дължат на работата ни в екип. Експертите ни имат различни квалификации, голям професионален стаж и висока култура. Те са нашият най-ценен актив. Екипът ни от Автоварна се обединява, за да осигури положителни резултати, мотивация, професионално и лично развитие на своите служители. Индивидуалната професионална оценка, обучението, мобилноста и разнообразието на бизнеса са ползотворни за професионалното развитие и мотивацията на служителите. Екипният и сплотен  дух е нашето бъдеще.  Всеки ден от Авто услуги Варна попадаме и се приспособяваме към нови специфични ситуации, характерни за промените около нас. Усъвършенстване във всичко, това което правим добре, да започнем да правим още по-добре.

Екипът на Avtovarnа е зависим от клиентите си. Ние винаги отдаваме приоритет на поддържане и повишаване на равнището на обслужване. Професионализмът на екипа на Авто услуги Варна се крие в ефективното и всеотдайно използване и развитие на уменията ни. Това е основно изискване във фирмата. Експертите в екипа на Автоварна са източникът на нашата сила. Основните човешки ценности за нас са съпричастността и колективната работа. Печалбите в крайна сметка са мярката за нашата ефективност. Осигуряваме на нашите клиенти най-добрите услуги и задоволяване на техните високи потребности.